Xàtiva

II XÀTIVA NATURA TRAIL

Benvolguts participants de la II Xàtiva Natura Trail. 6 d'abril de 2014.
Atenent a les característiques i sensibilitat dels paratges pels quals transcorren els circuits de la cursa i marxa ia la vista del privilegi que suposa realitzar esport en plena natura , creiem necessari remarcar a tots els participants la importància de respectar el medi pel qual transcorre la carrera i al mateix temps informar a tots que la infracció o incompliment de les normes (a més de les ja estipulades pel reglament de la cursa ) suposaran la desqualificació immediata , inapel · lable i la consegüent sanció per als infractors d'aquestes senzilles normes de convivència amb l'entorn :
- Ni abans , ni durant la cursa no marqueu el recorregut ni els punts quilomètrics amb pintura o esprai ja que l'organització s'encarregarà de marcar tot el circuit amb balises que després retirarà .
- No tireu l'embolcall dels gels , barretes energètiques , envasos d'ampolles o qualsevol altre tipus de residu plàstic a la muntanya .
- No sortiu del recorregut marcat per l'organització .
- No arranqueu o trenqueu qualsevol element vegetal durant la carrera . El circuit està completament habilitat per no haver de destrossar cap vegetació de l'entorn amb el pas normal pel recorregut .
- Respecta la muntanya i no deixis la teva empremta en ella, deixa que ella deixi la seva empremta en tu .

Tota la informació prèvia a la prova la pots seguir en :
www.xativanaturatrail.es