Xàtiva

XI MITJA MARATÓ XÀTIVA

L'MITJA MARATÓ 2015 JA SUPERA ELS 1.000 INSCRITS "

La Mitja Marató de Xàtiva 2015 ja ha arribat als 1000 inscrits, a falta d'un mes, per a la realització de la prova que se celebrarà el proper diumenge 22 de febrer a les 10,30 hr. i que és considerada una de les millors mitges maratons de la Comunitat Valenciana pel seu ambient, el seu recorregut pràcticament en la seva totalitat urbà i la seva excel·lent tracte la corredor mitjançant una "GRAN BORSA DEL CORREDOR".

El Club organitzador (CA ALLS XÀTIVA) té previst tancar les inscripcions en 1600 atletes, per a això, es reforçaran els serveis al corredor, s'incrementen els premis econòmics al que aconsegueixi el rècord de la prova (1h 05 min 47 seg), augmenten la dotació del premi per al concurs fotogràfic, major presència d'animació al carrer etc, així com introduir un nou premi, per als equips més participatius.

També es recorda, que aquest any l'1 € uro "SOLIDARI" serà per a l'associació Aspromivise de Xàtiva, i que es sortejarà com ja és habitual, un "CAP DE SETMANA RELAX", per gentilesa de Viatges Llevant.

Un gran esforç perquè en aquest dia Xàtiva es respiri un gran ambient esportiu, T'HO VAS A PERDRE ??????

Per a més informació visita la nostra pàgina web www.mmxativa.com